Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Česta pitanja
Ulaznice/članstvo
Kontakti i radno vrijeme

Sva pitanja možete postaviti na e-mail adrese:

Radno vrijeme info pointa za informacije o prodaji ulaznica, kompleta ulaznica i članskih iskaznica

  • ponedjeljak, utorak, četvrtak od 15-19 sati
  • telefon 051 563 640

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka

  • ovisno o događaju biti će komunicirano na tjednoj osnovi
  • telefon 051 563 640
Kompleti ulaznica i pojedinačne cijene 1.HNL

Sve informacije možete pronaći na –  http://www.nk-rijeka.hr/kompleti-ulaznica/

Ulaznice za Hrvatski nogometni kup
  • cijene će biti objavljene za svaku utakmicu posebno
  • objavljuju se na internet stranicama kluba i u medijima tjedan dana prije utakmice
Uvjeti kupnje ulaznica

Plan prodaje paketa ulaznica za sve sektore stadiona HNK Rijeka rađen je na način da se zaštite postojeći i dugogodišnji vlasnici paketa i članovi kluba.

Tako svi postojeći vlasnici kompleta ulaznica i članovi kluba imaju povlaštenu cijenu kompleta kao i zaštićeni vremenski period u kojem im se omogućuje prvokup sjedećeg mjesta, kako za utakmice Hrvatski telekom Prve lige tako i za utakmice UCL ili UEL.

Članovi i pripadnici kluba navijača Armada imaju posebnu pogodnost prilikom kupnje kompleta na način da su sektori S2,S3,S4 rezervirani isključivo za članove KN Armada. Kupnja kompleta i ulaznica za sektore S1 i S5 uvjetovano je članstvom u klubu. Uz članove i pripadnike kluba navijača Armada, dodatno smo izašli u susret svim nezaposlenima, studentima i umirovljenicima te smo trajno snizili cijene kompleta ulaznica  za sektore I1 i I5.

U skladu s načelom personalizacije ulaznica kupnja je moguća isključivo uz predočenje identifikacijskog dokumenta na blagajni stadiona. Povrat novca za kupljenu ulaznicu nije moguć.

Uvjeti prodaje ulaznica: http://www.nk-rijeka.hr/uvjeti-koristenja-ulaznica/

Prepuštanje mjesta/Ustupanje mjesta

HNK Rijeka sukladno personalizaciji ulaznica svim vlasnicima kompleta ulaznica pruža maksimalnu mogućnost korištenja kupljenih kompleta na način da svi vlasnici kompleta ulaznica, koji su ujedno i članovi HNK-a Rijeka, u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu mogu svoju ulaznicu prepustiti ili drugoj osobi ili klubu.

Vlasnik kompleta dužan je dostaviti podatke osobe koja dolazi umjesto njega na mail ulaznice@nk-rijeka.hr

Osoba kojoj je prepuštena ulaznica dolazi na stadion uz predočenje osobne iskaznice i kompleta ulaznica za sezonu.

Promijenjen datum utakmice nakon kupljene ulaznice

Ako ste kupili ulaznicu, a termin utakmice je naknadno promijenjen, svejedno ćete normalno moći proći kontrolu ulaza jer će u sustavu bar kod koji se nalazi na vašoj ulaznici biti ažuriran

Organizacija utakmice
Upiti i prijedlozi

Upite i prijedloge možete slati na: info@nk-rijeka.hr

Pravila ponašanja na stadionu

Ponašanje na stadionu regulira članak 4. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanima koji kao prekršaj definira sljedeće stavke:

– posjedovanje ili konzumiranje alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže više od 6% alkohola, droga te posjedovanje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja,

– pokušaj unošenja ili unošenje u športski objekt alkoholnih pića, droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su prema prosudbi redara pogodni za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja,

– pokušaj ulaska, dolazak i boravak na prostoru športskog objekta u alkoholiziranom stanju iznad 0,50 g/kg, odnosno odgovarajući iznos miligrama u litri izdahnutog zraka,

– maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način radi prikrivanja identiteta,

– pokušaj unošenja, unošenje i isticanje transparenta, zastave ili druge stvari s tekstom, slikom, znakom ili drugim obilježjem kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti,

– bacanje predmeta u natjecateljski prostor ili gledateljski prostor,

– pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti,

– paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava,

– paljenje ili uništavanje na drugi način navijačkih rekvizita i drugih predmeta,

– pokušaj nedopuštenog ulaska ili nedopušten ulazak u natjecateljski prostor ili u gledateljski prostor ili prostor koji je namijenjen sucima ili drugim osobama koje sudjeluju u športskom natjecanju,

– boravak i zadržavanje na mjestu u gledateljskom prostoru za koje se ne posjeduje ulaznica ili odgovarajuća isprava izdana od strane organizatora.

Iz razloga sigurnosti, a u cilju osiguranja redovnog i nesmetanog odvijanja utakmice, imatelj ulaznice mora slijediti upute policije, sigurnosnog osoblja i administracije na stadionu na kojem se održava utakmica. Svaki imatelj ulaznice mora surađivati sa sigurnosnim osobljem ukoliko se od imatelja ulaznice traži predočenje njegovog identiteta, u obliku službenog dokumenta s fotografijom, ili suglasnost za zapljenom zabranjenih predmeta koje posjeduje.

Imatelj ulaznica su suglasni da će njihovo ponašanje biti korektno i s poštovanjem prema protivnicima, a posebno da neće biti nasilni, ksenofobični i rasistički nastrojeni. U slučaju kršenja ovih odredbi navijači mogu biti sankcionirani te može doći do djelomičnog ili potpunog zatvaranja sektora gdje se oni nalaze.

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

Ponuda alkoholnih pića na šankovima

Na stadionu HNK Rijeka za navijače je dostupno oko 75 metara šankova s ponudom pića i hrane. Svi sektori stadiona pokriveni su šankovima. Navijači tako imaju priliku prije početka utakmice i na poluvremenu uživati u ponudi koju nudi partner kluba u koncesijskom ugovoru.

Ponuda je standardizirana na utakmicama kao i na svakom velikom događanju. Vodimo brigu o brzini usluge obzirom da je vrijeme unutar kojeg je najčešća konzumacija sat ili dva prije početka utakmice i na poluvremenu koje je u trajanju od 15 minuta. Svakom šanku gravitira preko 1000 navijača, koji su u prilici dobiti brzu i adekvatnu uslugu ponuđenog pića i hrane.

Ponuda alkoholnih pića na utakmicama 1. HNL i UEFA natjecanja određena je procjenom nadležnih tijela o visini rizika utakmice.

Na utakmicama koje nisu visokog sigurnosnog rizika, sukladno zakonskim odredbama na stadionu je dozvoljena samo prodaja alkoholnih pića s koncentracijom do 6% alkohola (pivo) opisano u članku 21. stavak 2. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Termini utakmica

O terminima utakmica HNK Rijeka svi navijači mogu se informairati na klupskim intertet stranicama i u lokalnim medijima.

Pred početak sezone određuje se generalni okvirni plan natjecanja 1. HNL te predloženi termini utakmica. Službena potvda termina dolazi za svako kolo posebno, najčešće 2-3 tjedna prije odigravanja utakmice.

Na naslovnoj stranici web stranice kluba nakon svake utakmice nalazi se najava nadolazeće utakmice s terminom i lokacijom.

Servisne informacije
Upiti i prijedlozi

Upite i prijedloge možete slati na:

Mjesta za osobe s invaliditetom

Ured kluba konstantno komunicira sa korisnicima mjesta namijenjenih osobama s invaliditetom. Spomenuta mjesta su beplatna, a svi naši korisnici koji imaju određeni stupanj invaliditeta imaju mogućnost obratiti se klubu za informacije na e-mail adresi info@nk-rijeka.hr.

Mjesta nisu unaprijed dodijeljena, ne mogu se rezervirati a u klubu ćemo s posebnom pozornošću pratiti da svi zainteresirani korisnici u jednakom omjeru dobiju priliku pratiti utakmice HNK Rijeka.

Mogućnost pristupa u fan shop za svih, ne samo za one koji imaju ulaznicu za zapadnu tribinu

Tijekom odigravanja utakmica posjetitelji na tribinama sjever, istok i zapad imaju mogućnost kupovine navijačkih rekvizita iz ponude Fan shopa na prodajnim mjestima postavljenim na platou tih tribina.

Svaka tribina ima svoje prodajno mjesto s obzirom da na postavljeni sustav kontrole ulaza u režimu utakmice nije moguć prijelaz s jedne tribine na drugu.

Infrastruktura
Upiti i prijedlozi

Upite i prijedloge možete slati na:

Broj ulaza na stadion HNK Rijeka

Na stadionu HNK Rijeka danas postoji 16 ulaza ukupno za sve sektore. Broj barijera određen je temeljem propisa nadležnih institucija i prilagođen pravilnicima o organizaciji utakmica.

Trenutne statistike dosadašnjih utakmica govore nam da je za ulazak jednog navijača potrebno između 5 -7 sekundi. Redovito analiziramo stanje na terenu.

Zbog želje da u prvom redu naši najmlađi navijači imaju mogućnost maksimalnog komfora, na svim tribinama su postavljeni dodatni izdvojeni Junior ulazi (do 16 godina starosti).

Još jednom apeliramo na sve posjetitelje da prihvate našu sugestiju te da na stadion dođu najkasnije sat vremena pred početak utakmice. Klub konstantno radi na osmišljavanju sadržaja koji bi boravak u krugu stadiona i na tribinama prije početka utakmice učinio zanimljivim.

Osvjetljenje na prilazima

Rasvjeta je postavljena i biti će aktivna na svim utakmicama kluba

Parkirna mjesta na stadionu HNK Rijeka

Na stadionu HNK Rijeka postoje parkirna mjesta koja su namijenjena za korisnike: zaposlenici, igrači, službene osobe, sponzori, vlasnici sky boxeva i VIP ulaznica, vlasnici kompleta ulaznica.

Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta, popunjenost parkirnog platoa određuje mogućnost parkiranja. Pravilo vrijedi za sve korisnike kojima je omogućen parking.

Svjesni činjenice da je svako parkirno mjesto jako bitno, čak ni vlasnici sky boxeva odnosno VIP ulaznica nemaju optimalan broj parkirnih akreditacija.

Konstantno pratimo trend popunjenosti parkinga i radimo na tome da kroz razne aktivnosti omogućimo lakši pristup stadionu.

Navijači će imati mogućnost parkirati i na platou iznad islamskog centra koji se nalazi u blizini stadiona HNK Rijeka, kao i na novo otvorenom parkiralištu koncesionara koje se nalazi kod ulaza na sjevernu tribinu preko puta prometnice D427 .

Ujedno, u suradnji s Autotrolejem linija 7a prometuje cestom D427, te staje na stanici u blizini kampa HNK Rijeka

 

Mogućnost prolaza od istočne do zapadne tribine

Stadion HNK Rijeka nalazi se unutar infrastrukture trening kampa. Sukladno UEFA-inim standardima svaka tribina mora imati svoj zaseban ulaz.

Kao dvojna funkcija koju objekt nosi, u režimu utakmica na snazi su organizacijska pravila prema kojima se određuju linije komunikacije prilagođene u prvom redu objekta koji je u funkciji stadiona.

U urbanističkim planovima Grada je gradnja ceste iznad sjevernog djela kampa koja će svakako olakšati put komunikacije između zapadne i istočne tribine ali napominjemo da će kontrola ulaza koja je sada postavljena ostati na snazi.

Dovođenje/odvođenje djece Škole nogometa na/sa treninga

Hrvatski nogometni klub Rijeka veliku pozornost posvećuje radu Škole nogometa i radi na tome da najmlađi članovi kluba, koji su ujedno njegova budućnost, imaju maksimalne uvjete za rad. Važno je naglasiti da je HNK Rijeka svjesna trenutnog rješenja pristupa kampu i radi na poboljšanjima.

Rješenje za spomenuta poboljšanja je spremno, ali  provedba nije moguća za vrijeme trajanja prvenstva i održavanja utakmica zbog većeg obujma potrebnih radova. Vjerujemo da će rješenje biti implementirano u najskorije vrijeme.

U suradnji i roditeljima već su poduzete sve mjere da se polaznicima Škole nogometa u trenutnoj situaciji i uvjetima omogući maksimalno siguran pristup kampu.

 

Prijava na newsletter