Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola nogometa HNK Rijeka

Iako je od svojih početaka HNK Rijeka radila s mladim nogometašima, Škola nogometa HNK Rijeka kao organizirana cjelina unutar kluba djeluje od 1972. godine kada prvi put počinje sustavni rad s mladim nogometašima po utvrđenom planu i programu.

Takav pristup vrlo brzo je počeo davati rezultate budući da su upravo iz Škole nogometa s legendarne „Azurne obale“ ponikli nogometaši koji su nekoliko godina kasnije bili dio momčadi koje su ostvarile neke od najznačajnijih uspjeha u klupskoj povijesti, poput osvajanja dvaju Kupa Jugoslavije ili čuvenih utakmica protiv Juventusa i Real Madrida.

Danas Škola nogometa HNK Rijeka okuplja više od 400 djece s kojima rade stručni treneri na dva igrališta

Danas Škola nogometa HNK Rijeka okuplja više od 400 djece s kojima rade stručni treneri rade na dva igrališta (kamp HNK Rijeka i igralište Robert Komen) po planu i programu s ciljem razvijanja njihovih igračkih i motoričkih sposobnosti te pripremu mladih igrača za prvu momčad. Polaznici Škole nogometa HNK Rijeka razvrstani su u sedam uzrasnih kategorija (mlađi morčići, morčići, stariji morčići, mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti i juniori). U 2014. godini s djelovanjem je počela i Otvorena škola nogometa HNK Rijeka.

Prijava na newsletter