Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Adria Oil i HNK Rijeka: jeftinije gorivo za članove kluba
07.05.2018.

Navijanje za HNK Rijeka i članstvo u Klubu donose uvijek dodanu vrijednost za članove. Već smo vam pisali o nekim pogodnostima koje se ostvaruju preko članske iskaznice, a jedna se svakako izdvaja među njima. Naime, svi naši članovi uz Točilicu HNK Rijeka redovno koriste popuste za gorivo na benzinskim crpkama Adria Oila.

Super je to: krećete, primjerice, na neko dulje putovanje i umjesto da vam se zavrti u glavi od troška za gorivo, u zadnji čas se sjetite – pa da! Adria Oil! Tamo se s Točilicom HNK-a Rijeka ostvaruje popust od šest lipa po litri goriva te šest posto popusta na market programu. Računica je jednostavna, a na dulje staze i više nego isplativa.

Osim toga, Adria Oil je za članove HNK Rijeka koji posjeduju Točilicu osigurao i sudjelovanje u svim svojim nagradnim igrama, sezonskim akcijama i loyalty kampanjama.
Prijava na newsletter