Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Armada obilježava 25. godišnjicu
27.04.2012.

Danas je na Kantridi održana press konferencija naše Armade, jedne od najpoznatijih navijačkih skupina u Hrvatskoj. Ove godine,točnije 09.05. proslavit će svojih prvih 25 godina.

Na konferenciji su nazočili gradonačelnik Vojko Obersnel, koji je ovom prilikom tajniku Armade,Denisu Povh uručio i lijepi prigodni poklon,sliku stadiona s pogleda zapadne tribine,direktorica kluba Marina Vela,Javor Dragomir i predstavnik grupe Let 3.

Tajnik Armade Denis Povh koji je sve prisutne upoznao sa  događanjima koji slijede narednih dana,gradonačelniku
Obersnelu i direktorici kluba Marini Vela uručio je i poklone kao znak zahvalnosti  za  uspješnu suradnju i potporu koju imaju.

Vezano za njihovu obljetnicu,  od 5. do 12. 05. održat će se razna događanja kako bi se na što ljepši način obilježila obljetnica.

Na dan osnivanja 9. svibnja bit će položeni vijenci i zapaljene svijeće na Spomeniku poginulim pripadnicima Armade u Domovinskom ratu,a za subotu 5. rujna pripremaju veliki humanitarni rock-koncert na parkingu stadiona na kojem će nastupiti  Let 3 te Krešo i kisele kiše.

Na Korzu od 02. Svibnja nalazit će se štand s pozivnicama,a svi  posjetitelji se pozivaju da uz pozivnice doniraju pet kuna za beskućnike u Prihvatilištu Ruže sv. Franje.
Prijava na newsletter