Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Armada slavi 30. rođendan: Najveće iznenađenje bit će koreografija protiv Hajduka
10.05.2017.

Klub navijača Armada u utorak je u Guvernerovoj palači najavio proslavu 30. rođendana, a koja će kulminirati na Jadranskom derbiju u subotu. Čak su i članovi Armade ustvrdili da nitko nije mogao očekivati da će se jednog dana okupiti u Guvernerovoj palači. Bilo je tu starijih i mlađih članova, oni koji iskreno vole Rijeku, nekolicina njih koji su sudjelovali i u osnivanju navijačke skupine. Svi zainteresirani imali su priliku pogledati i malu izložbu tekstova i medija o Armadi.

-  Nadamo se da nećemo morati strepiti u Maksimiru do zadnje minute. "Zapaliti" ćemo centar grada, kako ide pjesma - Trsat, Molo longo i Kantrida. Koreografija na utakmici protiv Hajduka bit će najveće iznenađenje i nadamo se da će biti dostojna imena Armada i tradicije u koreografiji koje ima naša skupina, rekao je Denis Povh, glasnogovornik Kluba navijača Armada.

Sve najbolje Armadi poželio je i Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke.

- Čestitam vam 30 godina vjernosti Rijeci. Najavili ste da ćete ovaj tjedan "zapaliti" grad, ali ostavite nešto i za nakon 27. svibnja kada ćemo, iskreno vjerujem, proslaviti naslov prvaka. Armada je izrasla u navijačku skupinu koja zaslužuje divljenje, s time da su Riječani i prije pratili Rijeku. Uvijek smo našli zajednički jezik i bili smo na strani Rijeke, rekao je Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke.

Ispred Primorsko-goranske županije Armadi je čestitao Zlatko Komadina.

- Cijela županija navija za Rijeku i svi vjerujmo da ćemo ove sezone proslaviti naslov prvaka. Rado smo se odazvali pozivu da se priključimo proslavi. Danas govorimo o 30 godina Armade koja je i prije toga imala svoje mladenačke dane kada je većina ljudi na Kantridi navijala za gostujuće klubove. Bilo je to vrijeme stvaranja riječkog navijačkog identiteta, rekao je Zlatko Komadina.

Armada – 30. rođendan (13)
Armada – 30. rođendanPrijava na newsletter