Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Arriva – autobusni prijevoznik za sve relacije
01.04.2019.

„Arriva“ je vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj koji pokriva širok spektar usluga, a prvenstveno lokalni, međugradski i međunarodni autobusni prijevoz svakodnevno pružajući svojim putnicima sigurna i udobna rješenja za mobilnost.

Uz vozni park od 600 autobusa, „Arriva“ nudi usluge na lokalnoj i regionalnoj razini kao i na međugradskim i međunarodnim relacijama, povezujući tisuće odredišta diljem zemlje te pružajući odlične veze s europskim zemljama poput Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Na https://www.arriva.com.hr/ možete pretraživati na tisuće relacija diljem Hrvatske, kao i brojne linije te isplanirati svoje putovanje i nadolazeće ljetovanje, a naravno i kupiti online kartu brzo i jednostavno! U tome vam će vam sigurno pomoći i Arriva Croatia mobilna aplikacija sa sloganom: Kupi svoju kartu u trenu, gdje god se nalazio.

Ova besplatna aplikacija nudi pregled voznoga reda, informacije o autobusnim stajalištima i najpovoljnijim cijenama te upravljanje rezervacijama.  Tu je QR kod za još brži ukrcaj, a tu je i link na stranice ovog autobusnog prijevoznika za sve realcije!
Prijava na newsletter