Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Božidar Matijević: prošle su četiri godine od odlaska dobrog duha riječkog nogometa
22.09.2020.

Vrijeme polako prolazi, život piše nove priče, ali ne zaboravljamo one najbolje koji su nas napustili.

Prošle su četiri tužne godine od kad nas je napustio je Božidar Matijević, voditelj Akademije Abuja, nogometaš, trener...

Nisu ga zaboravili oni koji su ga najviše voljeli, njegova obitelji, njegovi prijatelji koji su bili uz njega do posljednjih trenutaka...

Čovjek je koji je živio i disao nogomet, volio Rijeku, a svoj najdublji trag ostavio svojim radom u Akademiji Abuja s kojom je pokorio i Kvarnersku rivijeru kada su ga njegovi igrači kojima je bio poput oca na rukama iznijeli s travnjaka.

Našeg Žoa najbolje je opisao Damir Mišković, predsjednik Rijeke, koji je ponosno istaknuo: "Vjerujte mi kada u Abuji pitate za Božu Matijevića, svi znaju za njega. Odradio je sjajan posao"

Vrijeme je barem prebrisalo one tužne uspomene i borbu s teškom bolesti, ostale su lijepe i tople uspomene na vrijeme provedeno s obitelji, prijateljima i onima koji su ga poznavali i voljeli.
Prijava na newsletter