Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi obišli kamp HNK Rijeka: “Idemo zajedno u nove pobjede!”
25.01.2017.

Akcija HNK Rijeka "Članovi, proslavite rođendan u kampu HNK Rijeka" u srijedu je napravila puni krug. Prije godinu dana klub je članovima otvorio vrata, a sad su na red došli članovi rođeni u prosincu.

Bila je to najbrojnija skupina članova dosad, a posebno raduje veliki broj mladih navijača, te onih koji su stigli u majicama s motivom Rijeke odnosno šalovima voljenog kluba.

Poseban pljesak zaradio je Patrik Turkalj, nekadašnji polaznik Škole nogometa HNK Rijeka, koji je dobio najveću bitku, prebolivši tešku bolest što ga je odvojila od nogometa i voljenog kluba.

Poseban gost bio je i Tin Pribanić, mladi navijač koji se bori s teškom bolešću, a kojem su prošle godine poruku podrške poslali i nogometaši Rijeke.

U posjeti je bila i malena  Helena Jovanović koju smo posjetili u bolnici prilikom akcije Pačlić gore – čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za nabavku opreme namijenjene spašavanju života i liječenju nedonoščadi. Malena Helena izrasta u predivnu djevojčicu i nema sumnje da će Rijeka u njoj imati velikog navijača.

ruja_25011738

Prema već uhodanom scenariju put je vodio kroz press, ured i svlačionice, a članovi su jedva dočekali ulaz u tunel gdje su iskoristili priliku za slikanje, ćakulanje i evociranje uspomena.

Navijači su pritom imali poruku za nogometaše Rijeke: "Sretno u nastavku prvenstva - idemo zajedno u nove pobjede!

Oni stariji s posebnom pažnjom pogledali su slike na hodinku iz nekih starijih vremena klupske povijesti podsjetivši se na utakmice kojima su i sami prisustvovali.

U obilasku su bili i članovi vjerne B tribine koji ne propuštaju niti jednu utakmicu,a koji su prije torte u hospitalitiju poveli pjesmu: Rijeka je najbolje od svega.

Na kraju uspješnog ciklusa obilaska članova koji je trajao cijelu godinu, sve je najbolje opisao jedan stariji gospodin koji je na odlasku jednostavnim riječima zaokružio priču riječima: "Hvala Vam najljepša, bilo nam je jako lijepo".

U ovim druženjima uživali su svi, i članovi i zaposlenici kluba koji su imali priliku ugostiti navijače. Jer kao što krilatica kaže: Zajedno smo Rijeka!

Posjet članova kampu HNK Rijeka – prosinac (39)Prijava na newsletter