Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članstvo u HNK Rijeka: pogledajte koje povoljnosti ostvarujete
07.11.2017.

Ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se pokazuje privrženost klubu.

Članstvo u HNK Rijeka donosi i brojne koristi, prije svega povoljnije cijene ulaznica za sve utakmice na stadionu HNK Rijeka, ali mnoge pogodnosti koje možete ostvariti kod sponzora HNK Rijeka.

Predočenjem važeće članske iskaznice za sezonu 2017./2018. navijači Rijeke mogu do najpovoljnijih osiguranja na tržištu u Sava osiguranju, povoljnijih cijena Adria oil goriva, popusta pri kupnji Wiko mobitela, nagradnih bodova u aplikaciji "Moja Žuja" koja donosi posebne Žuja nagrade, popusta na keramiku i sanitarije u KIMI Commercu na Viškovu odnosno u Špini u Matuljima, besplatnog pića dobrodošlice u Crystal Palace Casino-u ili do jeftinijih autobusnih karata u Autotransu.

Detalje pronađite u rubrici članstvo gdje ćemo s vremenom objavljivati nove članske benefite koje dogovaramo sa službenim sponzorima HNK Rijeka.
Prijava na newsletter