Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Deset igrača Škole nogometa pozvano u reprezentaciju Hrvatske
03.07.2018.

Deset igrača Škole nogometa HNK Rijeka dobilo je poziv u ljetni kamp Hrvatskog nogometnog saveza za generacije do 15, 16 i 17 godina.

Dino Rendić, Filip Braut, Veldin Hodža i Jakov Brekalo bit će dio reprezentacije Hrvatske što će se okupiti u Čakovcu 26. srpnja i nastupit će u Mađarskoj od 2. do 7. kolovoza na "Telki cupu".

Franjo Lazar bit će dio reprezentacije Hrvatske do 16 godina što će se okupiti u Zagrebu 19. srpnja i odmjeriti snage protiv Engleske. Obje utakmice odigrat će se u Karlovcu, 22. srpnja i 24. srpnja od 19.30 sati.

Muhamed Tanjić, Maro Katinić, Noel Bodetić, Andro Babić i Franko Buljanović bit će dio reprezentacije Hrvatske do 15 godina što će se 19. srpnja okupiti u Zagrebu.

Hrvatska će odmjeriti snage protiv Albanije, prva utakmica na rasporedu je 23. srpnja od 18 sati u Dugoj Resi, dok će se drugi ogled odigrati 25. srpnja od 10.30 sati u Karlovcu.
Prijava na newsletter