Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Domagoj Pavičić: Svi smo jedva čekali da se vratimo na teren
20.04.2020.

Domagoj Pavičić bio je jedan od igrača koji su vrijeme karantene proveli van Rijeke i koji se u ponedjeljak priključio treninzima. Ono što je vidljivo na svakom koraku jest da su se svi igrači zaželjeli lopte.

- Napokon smo na terenu. Istina je da radimo individualno i da držimo distancu, te da svima nedostaje da možemo trenirati kao grupa, ili odigrati na dva gola, ali tako je, kako je. Dobro je da smo počeli trenirati. Svi smo jedva čekali da se vratimo na teren. Osobno nikad nisam imao dužu pauzu. Imamo odlične uvjete na Rujevici. Čekamo što će se dogoditi vezano za nastavak prvenstva, rekao je Domagoj Pavičić koji je proteklih nekoliko tjedana proveo u Zagrebu.

- Uglavnom sam trenirao, prema mogućnostima proveo sam neko vrijeme s roditeljima i curom. Potres? Kod nas nije bilo posljedica, ali probudilo nas je rano ujutro i moram reći da mi nije bilo svejedno. Prvi put sam osjetio tako nešto, srećom kod nas je sve bilo u redu, ustvrdio je Pavičić.

Prvi trening na Rujevici pokazao je da će trebati vremena da se noge vrate na optimalnu razinu.

- Trenirali smo doma proteklih tjedana, ali nije to ista stvar. Počeli smo raditi i s loptom, s vremenom ćemo se dizati. Prvenstvo očito neće početi 15. svibnja i imamo vremena za pripremu, ustvrdio je Pavičić.

Na treninzima vlada odlična atmosfera.

- Nismo se vidjeli dugo vremena. Ipak smo grupa koja puno vremena provodi zajedno, kao što je rekao i Gorgon, nedostaju nam utakmice,  atmosfera na Rujevici, te druženje i šale u svlačionici. Veselim se povratku i idemo sad dan po dan, zaključio je Domagoj Pavičić.
Prijava na newsletter