Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Eco corner: Metis i HNK Rijeka u zajedničkoj akciji zaštite okoliša
29.01.2019.

Riječka tvrtka za zbrinjavanje otpada Metis d.d. i Hrvatski nogometni klub Rijeka udružili su snage u novom edukativnom projektu Eco corner, čiji je cilj osvještavanje potrebe prikupljanja starog papira, a provodi se u osnovnim školama Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Metis u suradnji s HNK Rijeka projekt Eco corner provodi tijekom cijele školske godine 2018./2019. u školama na području grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Cilj je poučavati učenike o važnosti zaštite okoliša, recikliranja starog papira i skupljanja plastične ambalaže koje će učenici i profesori moći odložiti u Metisove spremnike postavljene u školskim dvorištima.

Školarci će s edukatorima Metisa razgovarati o prikupljanju starog papira, koristima za zaštitu okoliša, o tome kako se u domu i školi mogu pobrinuti za to da proizvode što manje otpada.

Metis i HNK Rijeka – Green cornerPrijava na newsletter