Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Elvis Scoria i HNK Rijeka nastavljaju suradnju
21.05.2012.

Elvis Scoria i predsjednik Mišković dogovorili su nastavak suradnje.

Sam dogovor predsjednika Miškovića i trenera Scorie nije dugo trajao,dogovor je već postojao i preostali detalji nisu bili prepreka da se uskoro ne rukuju i potvrde i službeno dogovorenu suradnju.

Predsjednik Mišković kratko je nadodao: sve je vrlo brzo dogovoreno na obostrano zadovoljstvo. Kvalitete trenera Scorie se dobro znaju te u nadolazećoj sezoni treneru i ekipi želimo puno uspjeha.

Trener Scoria nasmijanog lica kratko je prokomentirao:

Iznimno sam zadovoljan postignutim dogovorom i ovim putem zahvaljujem se svima,posebno predsjedniku na ukazanom povjerenju.

Oko dogovora suradnje nije bilo problema jer manje više se sve znalo. Dogovorili smo suradnju na godinu plus opciju na još jednu godinu.

Povratak na Kantridu je uvijek pun emocija,ovaj povratak mi znači puno kao i povjerenje predsjednika.

Sad nas očekuje težak posao,puno toga je pred nama. Početak priprema zakazan je za 10.06. Uz mene pomoćnici Dragan Tadić i Siniša Ćaleta a uskoro bi nam se trebao pridružiti i kondicioni trener koji dolazi iz Italije.
Prijava na newsletter