Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Europa je pred vratima
17.07.2013.

Nakon okupljanja na Kantridi ekipa je krenula za Fužine gdje će odraditi večernjih trening prije sutrašnje  utakmice. Na redovnoj konferenciji uz trenera Matjaža Keka bio je prisutan i igrač Ivan Tomečak.

Motiva ne nedostaje,protivnik se iznimno respektira,igrači su maksimalno ozbiljno ulaze u sutrašnji ogled,poruka je trenera Keka.

„Europa nam je bila veliki cilj,a sada je pred vratima. Cilj nam je sada biti bolji u dvije utakmice od velškog predstavnika,koji je napravio veliko iznenađenje eliminiravši Latvijce. Idemo u utakmicu bez podcjenjivanja, bez razmišljanja „lako ćemo“,a vjerujem da tako i moji igrači razmišljaju. Odlična atmosfera na Kantridi sigurno će ih motivirati da daju najbolje od sebe.“

Na sutrašnjoj utakmici trener ne može računati na nekolicinu igrača zbog ozljeda: Kvržić,Sharbini,Marić i Pilčić.

"Vidjet ćemo što će biti s Čulinom,koji nije trenirao posljednjih dana. Europska utakmica nosi jedan naboj,i vrlo je važno da su svi u potpunosti spremni. Dobili smo upozorenje iz Latvije i moramo to shvatiti ozbiljno. Krstanović
je odradio trening,u konkurenciji jest,ali okosnica momčadi su dečki koji su izgarali prošlo prvenstvo",rekao je Kek.

Ivan Tomečak je rekao kako jedva čeka da utakmica počne. Ekipa je spremna igrači se raduju punim tribinama,vjetru u leđima,naravno podršci  vjernih  navijača. Svaki igrač dat će stopedest posto sebe i uz koncentraciju,dobru igru,rezultat neće izostati. Svakako je bitno da u Wels idemo sa što većom gol razlikom.

 
Prijava na newsletter