Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Forza Rijeka nek zaori se: pogledajte sjajnu podršku Armade na treningu Rijeke
04.11.2017.

"Forza Rijeka nek zaori se, forza Rijeka i kada ne ide...", bio je glavni poklič navijača Rijeke i Armade na subotnjem treningu nogometaša Rijeke ujedno nedjeljnog gostovanja  kod Lokomotive.

Vjerni navijači stigli su u subotu na trening na pomoćnom igralištu HNK Rijeka dati podršku riječkim nogometašima i treneru Matjažu Keka dokazavši tako da ljubav prema Rijeci nema granica.

Ujedno, HNK Rijeka želim  zahvaliti svim našim navijačima na pruženoj podršci na utakmici protiv Austrije. Posebno se želimo zahvaliti pripadnicima Armade, koji su svojim gromoglasnim navijanjem podizali igrače na terenu i kada nije išlo.

Nažalost, vrhunsku atmosferu na tribinama nije pratio pozitivan rezultat na travnjaku, a koji ubuduće sigurno neće izostati uz ovakve navijače. Atmosfera na subotnjem treningu bila je najbolji dokaz: Forza Rijeka...

Armada – trening HNK Rijeka (32)
Armada na treningu HNK RijekaPrijava na newsletter