Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Gradonačelnik Obersnel primio sudionike Kvarnerske rivijere
26.05.2017.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel u petak je salonu Grada Rijeke ugostio predstavnike Rijeke, Domžala, Zrinjskog i Budućnosti, momčadi što su osigurale plasman u polufinale 65. izdanja Kvarnerske rivijere. U ugodnoj atmosferi gradonačelnik Obersnel pozdravio je prisutne uz nekoliko prigodnih riječi.

Uz predstavnike klubova polufinalista, na prijemu su bili i predstavnici HNK Rijeka, generalni direktor Vladimir Čohar, administrativna direktorica Marina Vela, predsjednik turnira Miroslav Uljan, koordinator nogometne škole Ranko Buketa, tajnik turnira David Kalebić te trener selekcije kadeta i voditelj nogometne škole Edo Flego.

Goste su primili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović, pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić i glavni tajnik Riječkog sportskog saveza Bojan Sušanj.

Ispred HNK Rijeka Vlado Čohar, generalni direktor, zahvalio se na lijepim riječima uručivši gradonačelniku Obersnelu majicu s natpisom "Iznad svih".

- Velika čast nam je da mogu reći nekoliko riječi o turniru koji je jedan od najstarijih u Europi. Zahvaljujemo se gradonačelniku na prijemu i lijepim riječima, te pozdravljam drage goste iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije. Istaknuo bi kako je upravo gradonačelnik i Sportski savez s nevjerojatnom podrškom koju nam pružaju jedan vjetar leđa, te nam olakšavaju posao u raznim projektima.  Nevjerojatan je gušt u ovim trenucima biti Riječanin, rekao je Vlado Čohar.

65. Kvarnerska rivijera: prijem kod gradonačelnika (8)Prijava na newsletter