Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka i Tars: lager uz kojega ćete uživati u utakmicama najdražeg kluba
02.07.2019.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Tars u utorak su krenuli u novu, zajedničku priču.  Vjerni navijači HNK Rijeka odsad će se imati priliku osvježiti uz prvo, pravo riječko pivo i uživati u njegovom odličnom okusu.

- Za Tars partnerstvo puno znači jer prirodna je simbioza između nogometa i pive. Ponosni smo što je HNK Rijeka prepoznala da zajedno  možemo napraviti puno, HNK Rijeka kao nogometna institucija i i Tars kao prvo riječko pivo, ustvrdio je Gordan Putanec, direktor Kaltenberg Adrie, pritom pojasnivši što je zapravo Tars.

- Tars je lager, vrsta pive koja je pitka, lagano pivo koji ima svoj karakter jer ga proizvodimo kao i sve Kaltenberg proizvode, po bavarskom zakonu o čistoći pive,  rekao je Putanec.

Personalizirane boce i limenke Tarsa, će se, osim na stadionu HNK Rijeka, moći kupiti i u mnogim dućanima u riječkoj regiji.

- Tars će se točiti na utakmicama HNK Rijeka na što smo ponosni. Cilj je ulazak u ugostiteljske objekte kafiće, maloprodajne centre, te se dodatno proširiti u regiji, rekao je Igor Palmić, voditelj odjela marketinga HNK Rijeka.

U videu pogledajte prilog i saznajte više o Tars pivi

Tars – službeno pivo HNK RijekaPrijava na newsletter