Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka od petka u vlasništvu Teanna limited
29.12.2017.

Teanna limited i Social Sport u petak su potpisali pravne akte kojima je izvršena primopredaja HNK Rijeka.

Naime, nakon što se je na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke na nedavnoj sjednici odreklo prava prvokupa, ispunili su se i formalno svi uvjeti za potpisivanje kojim je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka,  preuzeo punu odgovornost za upravljanje klubom.

- Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje, izjavio je ovim povodom Damir Mišković, koji Rijeku u ulozi predsjednika vodi još od 2012.

preuzimanje99

Nakon dolaska Damira Miškovića i Social sporta riješeni su mnogi problemi s kojima se klub suočavao godinama: sanirane su financije, posložena je struktura kluba, izgrađen je nogometni kamp na Rujevici, ukratko - HNK Rijeka je na radost svojih navijača prodisao punim plućima.

S obzirom na povijesne uspjehe HNK Rijeka pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa.

HNK Rijeka u vlasništvu Teanna limited (8)Prijava na newsletter