Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka predstavio novu garnituru dresova
28.10.2015.

Nogometaši Rijeke u srijedu su protiv Opatije zaigrali u novoj garnituri dresova. Ljubičasta boja s motivom Morčića, simbolom Grada Rijeke i bogate povijesti regije, koji je sada dio i riječkog kluba.

- Sviđa mi se dres, morčić je lijep. Ne smeta mi što je ljubičast - rekao je mali navijač Karlo nakon utakmice ponosno pokazujući potpis Močinića dok je njegov prijatelj istaknuo da mu se sviđa dres, kao i Morčić prije nego što je uhvatio trenutak za sliku s Romanom Bezjakom.

- Ponosni smo na novi dres, još jedan vrijedan proizvod kluba. Osnovna je ideja isticanja riječkog identiteta, kao što smo istaknuli dvoglavog orla na bordo dresu.  Svjetski klubovi većinom imaju četvrti dres koji je redovito dizajnom potpuno drugačiji od prve tri garniture dresova, upravo zato kako bi se dobila raznolikost u liniji  proizvoda za naše navijače. Ovime smo postali prvi klub u Hrvatskoj s četvrtim dresom kojega smo izradili pred početak jednog od najpopularnijih događaja u našoj regiji, a to je Riječki karneval - rekao je Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

- Drago nam je da u klubu misle na detalje i vjerujem da ćemo i u ovom dresu ostvarivati dobre rezultate. Ujedno, vjerujem da će ga i navijači prihvatiti - ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.
Prijava na newsletter