Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prijatelj djece & Metis Eco corner
17.05.2019.

Uspješna riječka tvrtka za zbrinjavanje otpada Metis d.d. s tradicijom od preko 70 godina poslovanja i Hrvatski nogometni klub Rijeka, višegodišnji poslovni partneri, od ove sezone 2018. /2019. napravili su dodatni iskorak i udružili snage na projektu HNK Rijeka prijatelj djece kroz novu suradnju na edukativnom projektu Eco corner.

Cilj projekta je osvještavanje potrebe prikupljanje starog papira, a provodi se u osnovnim školama Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Aktivno uključivanje u lokalnu zajednicu kroz razne obrazovne i društveno korisne projekte cilj je ovog hvalevrijednog partnerstva gdje će najuspješniji razred u prikupljanju korisnog otpada na poluvremenu subotnje utakmice protiv "Lokomotive" biti nagrađen s prigodnim nagradama.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u zaštiti okoliša, Metis je pravi partner koji će vam pomoći.

Neprestano unaprijeđenje kvalitete u postojećim uslugama kao i ponuda novih usluga strateški je cilj Metisa kako bi postojećim poslovnim partnerima kao i budućim osigurao cjelokupno rješenje njihovih potreba.
Prijava na newsletter