Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 27. kolo
HNK Rijeka: priopćenje za navijače za utakmicu s Dinamom
06.04.2017.

S obzirom na izrazito velik interes navijača HNK Rijeka za utakmicu 27. kola Prve MAXtv lige između HNK Rijeka i GNK Dinamo obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Utakmica je od strane MUP-a proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika i sukladno tome poduzimat će se pojačane sigurnosne mjere za vrijeme dolaska, tijekom boravka i za vrijeme odlaska navijača. Zbog prethodno navedenog neće biti točenja alkoholnih pića u zoni stadiona.

Sve ulaznice su rasprodane pa samim time neće biti niti prodaje na dan utakmice. GNK Dinamo preuzeo je 350 ulaznica za svoje navijače i iste će prodavati u Zagrebu, dok na dan utakmice neće biti moguće kupiti ulaznicu za gostujuću tribinu.

Ulazi na stadion se otvaraju u 17 sati, a s obzirom da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu da bi se izbjegle gužve na ulazima.

Napominjemo da svaki posjetitelj mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu. Još jednom molimo sve posjetitelje s djecom da zbog sigurnosnih razloga, te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite zajedno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor da bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Ovim putem se posebno želimo zahvaliti svim našim vjernim navijačima na izuzetnoj podršci koju pružate klubu, kako na gostujućim tako i na domaćim utakmicama, u ovoj možda i povijesnoj sezoni za naš klub.

S vrhunskom atmosferom kakvu poznaje samo grad na Rječini budite i ovog puta naš 12. igrač, učinite ovaj spektakl nezaboravnim i vodite našu momčad u nastavak pobjedničkog niza.

I zato pokažimo svima još jednom zašto je RIJEKA NAJBOLJE OD SVEGA...
Prijava na newsletter