Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
HNK Rijeka s.d.d.
29.11.2012.

Danas je na Kantridi održana posljednja Skupština HNK Rijeka kao Udruge građana čime je napravljen
drugi korak pretvorbe kluba u sportsko dioničko društvo.

Raspuštanje Skupštine kraj je jednog djelovanja riječkoga prvoligaša, koji je početkom tjedna napravio još jedan veliki korak u procesu preoblikovanja.

Novoizabrani Nadzorni odbor odabrao je tročlanu Upravu u sastavu predsjednik Damir Mišković,te dopredsjednici
Dean Šćulac i Robert Komen. Današnjom Skupštinom  obavljena je formalnost,budući da je HNK Rijeka i službeno prestao djelovati kao sportska udruge građana.

U ime predsjednika Miškovića nazočnim se kratko obratio dopredsjednik Dean Šćulac zahvalivši se svima na dosadašnjem radu i strpljenju,na trudu koji je uložen u rad,naglasivši pritom kako je ovo jedan novi početak.

Nakon svega potrebnog u roku od 30 do 60 dana Trgovački sud trebao bi donijeti rješenje o početku rada sportskog dioničkog društva. S tim datumom počinje i formalno djelovanje HNK Rijeka s. d. d.

U ime Grada,dopredsjednik Veljko Karabaić kratko je dodao,- čim se dobije rješenje o registraciji dioničkog društva ide se na dokapitalizaciju gdje će se pojaviti grad Rijeka s upisom potraživanja od Vlade i drugi partner – fondacija Social sport s novim udjelima.

Sve to garantira nam jednu bolju i jaču Rijeku na radost navijača. Vjerujem da ćemo sa svime biti gotovi do kraja siječnja.
Prijava na newsletter