Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Hrvatska – Jordan: informacije o ulaznicama
03.10.2018.

Hrvatska nogometna reprezentacija u nadolazećem periodu odigrat će dvije utakmice na stadionu HNK Rijeka, u petak 12. listopada na rasporedu je ogled protiv Engleske u Ligi nacija što će se odigrati pred praznim tribinama, dok će u ponedjeljak (15. listopada) u Rijeci u pripremnom ogledu gostovati Jordan (20.45 sati).

Ulaznice za ogled protiv Jordana moći će se kupiti od četvrtka na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka, a u četvrtak od 15 sati krenut će i prodaja putem weba na ulaznice.hr

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka u četvrtak (4. listopada) će raditi od 15 do 18 i u petak (5. listopada) od 15 do 19 sati, dok će u subotu (6. listopada) blagajne raditi od 9 do 13 sati. U nedjelju 7. listopada blagajna neće raditi.

Od ponedjeljka (8. listopada) do petka (12. listopada) blagajne će raditi od 15 do 21 sat, dok će u subotu i nedjelju, 13. i 14. listopada, raditi od 9 do 13 sati.

U ponedjeljak, na dan utakmice (15. listopada), blagajne će na zapadnom ulazu raditi od 16, a istočna blagajna od 19 sati.

Cijene ulaznica možete pronaći u tablici, a djeca do 11 godina imaju pravo na 50 posto popusta. Sektori koji se ne nalaze u tablici rezervirane su za potrebe UEFA-e i HNS-a.

tablicarepka
Prijava na newsletter