Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Igrači evocirali uspomene na šampionsku sezonu uz novu fotomonografiju
22.09.2017.

Nogometaši Rijeke u petak su dobili priliku među prvima pogledati novu fotomongrafiju "HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa" autora Marinka Lazzaricha i Nikole Kurtija koji su na jednom mjestu okupili sve najvažnije detalje šampionske sezone 2016./2017.

Igrači i stručni stožer HNK Rijeka, u prisustvu autora knjige, na stadionu HNK Rijeka razgledali su knjigu evociravši uspomene iz sezone koja će svima ostati u najljepšem sjećanju.

Bilo je tu pokoja anegdota, svatko je pronašao barem jednu svoju fotografiju koja ga je podsjetila na neki detalj koji mu se urezao u sjećanje.

Igrači i stručni stožer dobili su na dar fotomonografiju za uspomenu, a promocija knjige održat će se u vijećnici Grada Rijeke na Korzu u ponedjeljak 25. rujna u 13.30 sati.

Cijena knjige je 99 kuna, dok će cijena za članove HNK Rijeka iznositi 70 kuna. Fotomonografiju je trenutno moguće kupiti u četiri studija Foto Kurti (Užarska 20, Fiumara 17, Maršala Tita Opatija 75 i na Zametu Trg riječkih olimpijaca 10). Članovi će popust moći ostvariti samo u studijima Foto Kurti.

Za desetak dana fotomonografija moći će se kupiti i na prodajnim mjestima Inovina, te fan shopu HNK Rijeka.

Fotomonografija “HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa” (25)Prijava na newsletter