Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Ivan Mance: Bit ćemo spremni reagirati u slučaju izlaznih transfera
06.01.2019.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, već tradicionalno u siječnju jedan je od traženijih sugovornika u medijskom svijetu. Nadolazeći period rezerviran je za prijelazni rok.

- Radimo na uvijek isti, uhodani način kako smo to radili svih proteklih godina. Imamo uhodani skauting, pratimo potencijalna pojačanja i bit ćemo spremni, te reagirati u slučaju da dođe do izlaznog transfera, rekao je Ivan Mance.   Dolasci i odlasci realnost su za hrvatske klubove, pa tako i Rijeku.

- Rijeka, kao i mnogi klubovi na ovom području i izvan Hrvatske, živi od prodaje igrača. To je naša realnost, transferi su bitan dio klupskog budžeta, a na nama je da po odlasku pojedinih igrača nađemo prave zamjene i omogućimo treneru što bolji i kvalitetnji izbor u drugom dijelu sezone, ustvrdio je Mance.

- Želimo u idućim sezonama što je moguće više promovirati i naše mlade talente. Kao što je poznato to nije lagan proces, svim igračim treba period da se priviknu na seniorski nogomet, da sazriju. Kao i dosad radit ćemo na tome da novi igrači budu ujedno i pojačanja koji će igru Rijeke dignuti na novu razinu. Mi ujedno moramo biti odgovorni i raditi untar zadanog budžeta uz naravno namjeru da rezultat na travnjaku bude što bolji, ustvrdio je Mance.

Nogometaši Rijeke idućeg tjedna odlaze u Portugal, točnije Albufeiru gdje će treću godinu zaredom odraditi zimske pripreme.

- Portugal je naša stalna baza već tri godine, vežu nas mnoge lijepe uspomene uz Albufeiru, od osvajanja Atlantic cupa pa do činjenice da smo se tamo pripremali uoči proljetnog dijela u kojem smo osvojili naslov prvaka. Nadam se da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali na kraju zime i nastaviti s dobrim rezultatima, zaključio je Ivan Mance.
Prijava na newsletter