Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Izjava trenera nakon susreta
26.07.2013.

U uzvratnom susretu u Walesu ekipa je ostvarila pobjedu rezultatom 3:0. Ukupnim rezultatom 8:0 plasirali smo se u treće pretkolo Uefa lige gdje nas očekuje slovačka Žilina. Susret sa Žilinom. Prva utakmica prema rasporedu igra se za sedam dana,točnije 01.08.2013. na Kantridi.

Po završetku susreta trener Kek je rekao: Malo smo drukčije danas sve skupa postavili,nismo željeli jurišati jer nije bilo potrebe. Zadovoljan sam rezultatom i činjenicom da se nitko nije ozlijedio. S ukupnih 8:0 stekli smo određeno poštovanje i idemo dalje. Dečkima čestitke,sve su u ova dva dana odradili kako treba. Žao mi je Olimpije. Ipak sam ja Slovenac. Znao sam da će im u uzvratu biti teško,mlada je to ekipa koju čeka još puno rada. Prema mojim informacijama,a znate da uvijek imam informacije o stvarima koje me zanimaju,Žilina je jaka na svom terenu. No,pred nama je najprije povratak,moramo se osvježiti. Čeka nas Dinamo,utakmica koja će od nas zahtijevati moć,jaku psihu i emocije i to je sada veliki izazov i za mene.

Kao i uvijek ekipa je imala podršku naše Uprave,na čelu sa našim predsjednikom Damirom Miškovićem koji je primio prigodni poklon od strane naših domaćina,predsjednika FC Prestatyn Town,Phill Merricka te David Turner, gradonačelnika Prestatyna.
Prijava na newsletter