Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Jednoglasna potpora predsjedniku Miškoviću
30.05.2012.

Kako je već bilo najavljeno danas je u gradskoj vijećnici s početkom u 17,30 sati održana  izborna skupština kluba.

Predsjednik Mišković i izabrano predsjedništvo dobilo je jednoglasnu podršku članova skupštine kao i svih članova kluba. Samim time izglasana je i obavljena verifikacija odluka s redovne skupštine održane 21. ožujka ove godine.

U svom obraćanju prisutnim članovima predsjednik je naveo i upoznao sve prisutne o daljnjim  planovima  vezanima za stadion koji je jedinstven a koji traži dodatna ulaganja za dobrobit svih a ponajviše naših navijača. Prije svega riječ je o natkrivanju pojedinih tribina i postavljanju novog semafora na Kantridi te u suradnji s gradom na izmjeni travnjaka i popravku svlačionica na terenu na Podmurvicama,koje bi bilo dano na korištenje mlađim uzrastima.

Uslijedila je podrška i čestitka dopredsjedniku Komenu koji je danas u Kući hrvatskog nogometa izabran za predsjednika Udruge. Rijeka  je danas prvi put dobila predsjednika Udruge prvoligaša i dopredsjednika HNS-a.
Prijava na newsletter