Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Junior kompleti: obavijest za najmlađe navijače i roditelje
25.08.2018.

Jedan od ciljeva HNK Rijeka je dolazak velikog broja djece s obiteljima na naše utakmice, a povodom čega smo i oformili obiteljske sektore unutar tribina i povlaštene Junior komplete ulaznica (gdje smo pomakli granicu sa 14 na do 16 godina starosti) te smo došli do rekordne brojke od 825 kompleta Junior ulaznica, a što iznosi povećanje od 25 posto u odnosu na prošlu sezonu.

Potrebno je naglasiti da više od polovice prethodno navedenih kompleta otpada na istočnu tribinu. S obzirom da je zbog povećanog interesa i podizanja dobne granice došlo i do znatnog povećanja Junior kompleta u odnosu na prošlu sezonu zaprimili smo jako puno upita i želja roditelja za formiranjem zasebnih ulaza za djecu.

Sa željom da našim najmlađim navijačima osiguramo komfor, sigurnost i što manje čekanja prilikom ulaska na stadion odlučili smo na tribinama sjever, istok i zapad formirati posebne ulaze za djecu i njihove roditelje.

Posebni ulazi za Junior komplete ulaznica biti će formirani od iduće domaće utakmice odnosno gostovanja NK Osijek na našem stadionu sredinom mjeseca rujna, a o svim detaljima ćemo Vas pravodobno obavijestiti.
Prijava na newsletter