Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Jurica Vranješ na Kantridi
27.03.2012.

Sportski direktor Srećko Juričić dogovorio je suradnju sa Juricom Vranješom.

- Jurica Vranješ bit će naše novo pojačanje, ali tek od iduće sezone.

U ovom trenutku Vranješ nije u onoj natjecateljskoj formi u kojoj bi želio biti i na koji bi se način želio prezentirati riječkoj publici.

- Nisam trenutno spreman,radio sam sam ali nedostaje onaj osjećaj za loptu te se želim momčadi pridružiti od prvoga dana priprema i spreman ući u natjecanje - iskreno je priznao bivši hrvatski reprezentativac s desetogodišnjim iskustvom igranja u njemačkoj Bundesligi.

- Kontakt je uspostavljen prije nekoliko dana i sve se brzo odigralo. Razgovarao sam s mnogim velikim trenerima i sportskim direktorima te moram reći da Juričić spada u tu kategoriju. Pokazao je razumijevanje za moju situaciju i sve smo se dogovorili u pet minuta. Zadovoljan sam planovima i ambicijama kluba u slijedećoj sezoni. Prema onom što mi je rekao Juričić bit ćemo dobra ekipa i vjerujem da možemo napasti Hajduk i Dinamo. Osobno imam motiva,11 godina sam proveo u inozemstvu i Rijeka je kao klub i grad optimalna za moj povratak - rekao je okupljenim novinarima Vranješ.
Prijava na newsletter