Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kek: Čast je voditi Rijeku
01.03.2013.

Matjaž Kek dogovorio je 1,5 godišnju suradnju s Rijekom te odmah zatim pogledao svoju novu ekipu u utakmici protiv Opatije (3:0). Prije same utakmice Kek je kratko progovorio o suradnji i izazovima koji su pred njim.

- Dogovorili smo suradnju koja je i čast i obveza. Želimo napraviti nešto te doći do ciljeva koje je klub postavio i koje bi voljeli navijači tj. svi mi koji ćemo raditi u Rijeci.

Informacije o Rijeci?

- Uvijek su najbolje informacije one koje sam vidiš,a zatim ćemo slijedećih dana pokušati neke svoje ideje donijeti jer svaki trener nosi neke svoje ideje. Prvenstvo je u tijeku pa treba brzo reagirati jer slijedeća utakmica je već u nedjelju.
Vjerujem da ćemo uz suradnju i podršku te uz puno volje za radom i željom za dokazivanjem doći do onoga što želimo jer za mene je veliki izazov doći u HNK Rijeku.

Cilj?

- Klub je postavio cilj biti peti ali tiha želja je nama svima jasna. Iako,uzeti ekipu usred prvenstva nije idealno ali danas u životu ništa nije idealno te sam zato i prihvatio izazov kojega sam svjestan. Sada je i na igračima da pokažu da s pravom u Rijeci i ne bi smjelo biti problema - poručio je novi trener Rijeke.

Dogovor između Rijeke i Keka potvrdio je i sportski direktor Juričić.

- Nakon dva-tri dana gdje smo užurbano radili na dovođenju trenera zaključili smo da je Matjaž Kek najbolji odabir. Njegov renome u vođenju reprezantacije Slovenije je presudio te takav profil trenera će biti dobar za Rijeku - smatra Juričić.

Matjaž Kek je na Rujevici vidio pobjedu Rijeke nad Opatijom 3:0,pogocima Cesarca, Kreilacha te Gabrića s bijele točke,a u četvrtak ujutro od 11 sati vodit će svoj prvi trening na Kantridi nakon kojega će uslijediti i službeno predstavljanje.
Prijava na newsletter