Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 15. kolo
Kek nakon Lokomotive: Moj motiv, želja i srce za Rijeku nisu upitni
05.11.2017.

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli prekinuti negativan niz u prvenstvu. Lokomotiva je, kao i u završnici prošle sezone, na domaćem travnjaku minimalno pobijedila riječku momčad.

- Lokomotiva je zabila, mi ne i mogu im samo čestitati. Dobro da je reprezentatvina stanka sada, da se stvari poslože. Dobili smo još jedan naivan gol u nizu. Moramo razmišljati kako se konsolidirati i prekinuti crni niz. Problem je u klubu, navijači su pokazali da stoje iza kluba, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon poraza protiv Lokomotive.

- S radom i poštenim odnosom doći će i bolji dani, i ja sam u to uvjeren. Ne razmišljam o odlasku. U razgovoru s klubom tražit ću rješenje. Ako sam imao neki udio u tome kako je Rijeka izrasla, kakav bi bio čovjek i karakter prema navijačima, ljudima u klubu i prema samom sebi. Moj motiv, želja i srce za Rijeku nisu upitni. Nisam takav karakter da se sada okrenem i odem u Sloveniju. U Opatiji ću ostati živjeti, to je odlučila moja obitelj, samo da se zna, zaključio je Matjaž Kek.

U videu pogledajte što je još izjavio Matjaž Kek na konferenciji za novinare

Kek nakon Lokomotive – 15. kolo (2017./2018.)Prijava na newsletter