Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kek: Odrađeno čiste glave
27.10.2013.

Nakon utakmice s Osijekom i pobjede 3:1 nad domaćinom trener Kek bio je zadovoljan osvojenim bodovima. S obzirom na okolnosti. 

- Odrađeno čiste glave i teških nogu. Ali nije bilo lako,iako tu ne smatram samo na utakmicu. Mislim na put iz Lyona,pa put u Vukovar i to sve praktički bez treninga. Još jednom hvala i klubu Radnički iz Borova naselja čiji su nam ljudi omogučili da bar malo treniramo na njihovom travnjaku – rekao je trener Kek i nastavio. 

- A sama utakmica je bila teška. Uvijek kad igraš poslije europske utakmcice s jednom ekipom koja se želi dokazivat,zna biti vrlo teško. Ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Imalo smo i dobrih i slabih trenutaka. Kolegi Kuleševiću želim sve najbolje,a nama utakmica polako pada u zaborav jer za tri dana smo u Ludbregu,pa onda u Splitu. No to moramo to istrpiti,odraditi i odigrati. To smo željeli,pa se moramo tako i ponašati.

Rijeka je u Osijeku pobijedila prvi put nakon svibnja 2009,kad su slavili 2:1. Ovom pobjedom Rijeka je ponovno došla samo na bod zaostatka za vodećim klubovima lige. 
Prijava na newsletter