Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Kompleti ulaznica: sektori S2, S3 i S4 rezervirani za članove KN Armada
13.06.2018.

Hrvatski nogometni klub Rijeka  prodaju kompleta ulaznica za sezonu 2018./2019. za sjevernu tribinu, sektori S2, S3 i S4, počinje 26. lipnja na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

Ova mjesta rezervirana su isključivo za članove Kluba navijača Armada Rijeka. Komplete ulaznica moći će kupiti samo članovi Armade s važećom članskom iskaznicom i voucherom kojeg je moguće nabaviti u klubu navijača.

Voucher osigurava pretplatnicima sjeverne tribine repliku prvog povijesnog šala Armade iz sezone 1987./1988. Kompleti ulaznica za sektore S1 i S5 bit će u prodaji od 1. srpnja i moći će ih kupiti isključivo članovi HNK Rijeka ili Kluba navijača Armada Rijeka.

Ulaznice za bilo koji sektor za sjevernu tribinu neće biti moguće nabaviti putem on-line prodaje. Cijena kompleta ulaznica za sjevernu tribinu je 360 kuna.

Sve informacije za početak prodaje kompleta ulaznica za ostale tribine bit će objavljene početkom idućeg tjedna.
Prijava na newsletter