Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kreilach: Ovo je velika čast
14.11.2012.

Boje našega kluba na večerašnjoj utakmici između Vatrenih i Selekcije Max TV 1. HNL na travnjaku je branio Damir Kreilach. Igrao je Damir u mlađim reprezentativnim uzrasnim kategorijama,ali je večerašnji susret imao poseban emotivni naboj.

Sretan sam što sam nastupio u ovakvoj nogometnoj predstavi,za selekciju lige,na mojoj Kantridi. Za mene je to iznimna čast. Presretan sam bio kada sam dobio poziv jer san je svakog igrača zaigrati za A reprezentaciju,pa tako i moj. Mene tu čeka još puno rada i truda,a uz to treba imati i malo sreće da bi se taj san ostvario. Žao mi je što zbog ozljede nije nastupio naš kapetan Knežević. Veselio sam se što ćemo zajedno zaigrati pred našom publikom.
Ali najvažnije je da se on oporavi čim prije i ako je moguće bude s nama već u nedjelju protiv Osijeka,skrenuo je misli i razgovor Kreilach s reprezentativnih tema na one klupske.

- U nedjelju na Kantridu u sklopu 16. prvoligaškog kola stiže Osijek. Često su nam u prošlosti Osječani znali zagorčati život. Dolaze nam naši stari poznanici. Mlada su i nezgodna ekipa. Ali sve ovisi o nama. Igramo na Kantridi gdje smo mi uvijek favoriti. Odigramo li kako znamo i možemo pobjeda neće izostati. Moramo nadoknaditi izgubljeno u Maksimiru. Šteta,ne mogu prežaliti taj bod,a možda i sva tri. Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme i zaslužili puno više,nestao je na trenutak poslovično širok osmijeh s Kreilachovog lica. A zatim se vratio.

- Ali siguran sam da ćemo se već u nedjelju veseliti zajedno s našim navijačima. Njihova nam je podrška važna, nose nas kroz utakmicu,naš su dvanaesti igrač i kada su oni s nama sve je puno lakše. Nadam se da će u nedjelju popunjena Kantrida s nama proslaviti nova tri boda,završio je Kreilach.
Prijava na newsletter