Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Luka Ivančić o 2019.: Za HNK Rijeka ova je godina bila uspješna, izazovna i nepredvidljiva
13.12.2019.

U novom newsletteru donosimo vam presjek 2019. godine u HNK Rijeka kroz dojmove generalnog direktora Kluba Luke Ivančića. Iako je na jednoj od čelnih pozicija u Klubu Ivančić tek nešto više od godinu dana, Ivančić se zajedno s ostatkom kolektiva hrabro hvatao u koštac s mnogobrojnim situacijama kojih u 2019. nije nedostajalo.

Njegova je otvorenost došla do izražaja i u našem današnjem razgovoru što je vjerojatno rezultat prakse i iskustva koje je stjecao godinama. Kako kroz HNK Rijeka, jednako tako svoju je priču Ivančić gradio i svih onih godina koje je prvo kao student proveo na European School of Economics, a onda ju je nastavio na jednoj od managerskih pozicija u milanskom KK Armani Jeans.

To mu je ujedno bila odskočna daska za dalje, zbog čega je njegov potencijal nekoliko godina kasnije prepoznat i u HNK Rijeka gdje je, kako je i sam priznao nekoliko puta - ostvario svoj san i pomalo dokazivao svoje sposobnosti. Upravo zbog njih je, u konačnici, prošle godine postao i nasljednik tadašnjeg generalnog direktora Vlade Čohara.

Naravno, kao mladi direktor Kluba kao što je HNK Rijeka možda nije odmah u startu očekivao godinu koja je donijela toliko obrata i plijenila pozornost javnosti kao što je to za HNK Rijeka bila 2019., no cijeli Klub, uključujući i njega samog iznijeli su tu godinu na leđima koju će Ivančić opisati riječima: uspješna, izazovna i nepredvidljiva.

Koji su trenuci ostali zapamćeni ove godine, kako komentira još jednu trenersku smjenu koja je uslijedila u relativno kratkom roku nakon odlaska Matjaža Keka, što misli o potencijalima HNK Rijeka i situacijama koje je trebalo bolje iskoristiti poslušajte u videu.

Luka Ivančić – intervjuPrijava na newsletter