Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Maleš i Boras u Rijeci
07.06.2013.

Mate Maleš i Ivan Boras jedni od značajnih nositelja Lokomotive u prošloj sezoni potpisali su dvogodišnje ugovore sa Rijekom uz opciju produženja na još dvije godine.

Mate Maleš,jedan od nositelja igre drugoplasirane momčadi HNL-a NK Lokomotive od danas je igrač HNK Rijeka.

Maleš je potpisao ugovor na dvije godine uz opciju produženja na još dvije.

U Dinamo je došao u zimu 2008 da bi kasnije  igrao i za Zagreb. Nakon Zagreba odlazi u Lokomotivu gdje postaje jedan od bitnih igrača prve jedanaestorice.

Uz Maleša vjernost Rijeci na dvije godine uz opciju produženja dao je i vrijedni mladi branić,Ivan Boras također iz Lokomotive.

Uz Maleša i Borasa danas smo također potpisali dvogodišnje ugovore sa Nikolom Pokrivačem i Ivanom Tomečakom,igračima Dinama. Ugovori su također potpisani na dvije godine uz opciju prioduženja na još jednu. Tomečak i Pokrivač također konkuriraju za pozicije srednjeg veznog i desnog beka. Sa sigurnošću možemo reći da smo spremni uhvatiti se u koštac sa europskim natjecanjem kao i natjecanjem u HNL-u,- izjavio je Srećko Juričić

Službeno predstavljanje naših igrača biti će u ponedjeljak,prvog dana početkom priprema za nadolazeću sezonu.
Prijava na newsletter