Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL : 5. kolo
Marko Vešović: Ovo je realno stanje i realan rezultat
24.11.2017.

Marko Vešović na otvaranju utakmice pobjegao je obrani AEK-a i nedostajalo je malo preciznosti da njegovo dodavanje dovede Marija Gavranovića u sto postotnu situaciju. Bio je to samo uvod u sjajnih 45 minuta koje nogometaši Rijeke, nažalost, nisu uspjeli ponoviti u nastavku utakmice.

- Dobro smo igrali, dominirali, stvarali šanse. Dali smo dva gola u prvom poluvremenu, imali smo prečku i stativu. Domaćin ništa nije napravio sve do gola u vrlo nezgodnom trenutku, rekao je Marko Vešović pokušavši proniknuti u razloge dva dijametralno suprotna poluvremena utakmice u Ateni.

- Ovo je realno stanje i realan rezultat. Nesvjesno smo se povukli, kao da se uvuče strah, da se ne primi gol kojega na kraju primimo. Nismo uspjeli pratiti ritam i odgovoriti presingom. Imali smo par situacija u kojima smo mogli stvoriti šanse, ustvrdio Marko Vešović.

Marko Vešović nakon AEK-a – 5. kolo Europska liga (2017./2018.)Prijava na newsletter