Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL : 6. kolo
Matjaž Kek nakon Milana: Pobjeda htijenja, odgovornosti i znanja
07.12.2017.

"Ostani s nama zauvijek" bio je povik navijača prema Matjažu Keku dok je laganim koracima išao odraditi svoje medijske obaveze.

- Zaslužena pobjeda u kojoj nije nedostajalo i sreće. Pobjeda htijenja, odgovornosti i znanja. Čestitam igračima, pravi nogometni ambijent korektno opraštanje od Europe, Rijeka je pokazala da može igrati i prezentirala je Hrvatsku kako treba, ustvrdio je Matjaž Kek nakon veličanstvene pobjede protiv Milana.

- Ovo je veliki rezultat koji nam daje puno razmišljati. Veliko htijenje i zajedništvo. Samopouzdanje je raslo iz minute u minutu. Drugi gol je ono ispod kojeg stavljam svoj potpis. Čestitam igračima, dali su sve od sebe. Vrijedna pobjeda, ovo je priznanje. Odigrali smo pošteno Europsku ligu, bili smo blizu i u kvalifikacijama Lige pravka. Europa je priča s kojom sam zadovoljan, zaključio je Matjaž Kek.

Kek nakon Milana – šesto kolo Europske lige (2017./2018.)

 

 
Prijava na newsletter