Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 33. kolo
Matjaž Kek: Treba uživati u ovim trenucima
17.05.2017.

Nije bilo pojedinca koji nakon utakmice u Koprivnici nije stisnuo ruku Matjažu Keku, treneru Rijeke i čestitao mu na pobjedi. Bila je to prva pobjeda Rijeke u Koprivnici nakon više od tri godine. Devedeset minuta sada dijeli Rijeku od ostvarenja snova svih navijača.

- Dali smo golove u pravim trenucima, iskontrolirali smo pritisak u nastavku utakmice. Ovo je vrijedna pobjeda jer uvijek nam je bilo teško igrati u Koprivnici. Napravili smo korak prema našem cilju, čestitam igračima na znanju i hrabrosti i naravno da je puno lakše igrati pred našim navijačima, ustvrdio je Kek.

Navijači su se već okrenuli utakmici protiv Cibalije u nedjelju. Trenutku kojeg sanja cijela Rijeka.

- Pred nama je finale, nedostaje nam još jedan korak. Treba ostati miran i koncentriran. Do nedjelje imamo četiri dana da se dobro pripremimo i rekuperiramo. Morat ćemo odraditi sve da igrače maksimalno psihički i fizički pripremimo. Dva kola su do kraja, matematika je jasna, dodao je trener Rijeke koji je još jednom pozvao na oprez.

- Savjet je da ostanemo mirni i koncentrirani. Neka igrače proslave pobjedu i okrenu se što prije utakmici koja slijedi. Treba guštati i uživati u ovom trenutku do kojeg smo se doveli, ali ne raditi budalaštine ili spektakle jer sport je takav da si najbolji tek kad je kraj, zaključio je Matjaž Kek.

Kek nakon Slaven Belupa – 34. kolo (2016./2017.)Prijava na newsletter