Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL : 2. kolo
Matjaž Kek uoči Milana: Ovo je prilika da uživamo u nogometu
27.09.2017.

Nogometaši Rijeke u četvrtak (21.05 sati) na legendarnom San Siru igraju jednu od najvećih utakmica u klupskoj povijesti. Dovoljno je reći - Milan. Rijeka je u proteklih pet godina pod vodstvom Damir Miškovića na čelu kluba i Matjaža Keka na čelu prve momčadi stigla do zvijezda.

- Ovo utakmica je veliki izazov za moju momčad. Utakmica koja traži izuzetnu koncentraciju, kvalitetan ulazak u samu utakmicu uz saznanje da je Milan već u prvom kolu pokazao kvalitetu favorita skupine. Moramo razmišljati o svojoj igri i o našoj kvaliteti, a normalno da je naša želja da se i nas nešto pita, rekao je Matjaž Kek uoči utakmice protiv Milana.

- Pokrenuli smo lavinu navijača koji će doći na utakmicu. Velika je to čast za nas, ali i obaveza. Već smo rekli da je Milan favorit. Europska liga je za nas prilika da uživamo u nogometu i pokažemo koliko smo spremni za Europu, i podjedinici, ali i kao momčad. Utakmica protiv Milana je prije svega dobar test za nas, nikako opterećenje, rekao je Kek.

- Nismo došli na izlet i samo odigrati utakmicu. Moramo pokazati se karakter, pokazati se u dobrom svijetlu i pokušati izboriti dobar rezultat.

Kek i Bradarić uoči Milana – 2. kolo Europske lige (2017./2018.)Prijava na newsletter