Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Metis, RSS i HNK Rijeka skupili 117 tisuća kuna na sedmoj donatorskoj aukciji
07.12.2019.

Ove godine još jedna uspješna, sedma po redu, donatorska aukcija slika i sportskih rekvizita, održala se 4. prosinca u VIP prostorijama HNK Rijeka.

Ponosni na akciju i donatore koji se nisu štedjeli, HNK Rijeka je u suradnji s Riječkim sportskim savezom i Metisom prikupio čak 117.300,00 kuna, a izlicitirano je 49 artikala, među kojima je, osim sportskih rekvizita, bilo i umjetničkih slika.

Ove godine sav prihod od aukcije namijenjen je Klinici za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka te Centru za rehabilitaciju Fortica Kraljevica.

Podsjetimo, prethodnih godina vrijedni nositelji ove donatorske aukcije bili su Metis d.d. i Zaklada Sveučilišta u Rijeci koji su dosad ukupno prikupili više od pola milijuna kuna za razne socijalne partnere: Centar za rehabilitaciju Rijeka,Kliniku za pedijatriju KBC-a Rijeka, Dom za starije bolesne psihičke osobe Turnić i Dječji dom Ivane Brlić Mažuranić, Centar za biomodeliranje i inovacije u medicini Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Akademiju primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Dnevni centar za rehabilitaciju Slava Raškaj Rijeka, Sportski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke, Dječji domu „Tić“ Rijeka – za podizanje kvalitete rada s djecom te Zakladu Sveučilišta u Rijeci – Fond Studenti za društvo znanja.
Prijava na newsletter