Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 19. kolo
Minuta šutnje za Mišu Cvijanovića
04.02.2019.

Uoči nedjeljne utakmice između Rijeke i Gorice, održana je minuta šutnje za Mišu Cvijanovića, legendarnog riječkog novinara, kolumnista, karikaturista i reportera koji nas je napustio u 73.  godini života.

Mišo je ostavio neizbrisiv trag u riječkom, ali i hrvatskom novinarstvu. Naš Cvijo jedan dio svoje bogate novinarske karijere proveo je prateći naš klub, ali i sudjelujući proteklih godina u pisanju mnogih tekstova o povijesti Rijeke.

I nakon odlaska u mirovinu Mišo Cvijanović bio je naš redoviti navijač prateći utakmice Rijeke, u nedjelju na utakmici protiv Gorice jedno mjesto ostalo je upražnjeno.

slika999

Cvijo je nakon utakmice uvijek rado čavrljao sa svojim kolegama u press centru HNK Rijeka, onom istom čije zidove, više nego zasluženo, krasi njegova fotografija kao jednog od najistaknutijih pojedinaca koji je ostavio neizbrisiv trag u riječkom nogometu.
Prijava na newsletter