Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Mišković jednoglasno podržan
21.03.2012.

Damir Mišković jednoglasno je izabran za predsjednika kluba  na redovnoj skupštini HNK Rijeke. Uz novog predsjednika izabrano je i novo predsjedništvo u koje je su izabrani, dosadašnji predsjednik Robert Komen,Veljko Karabaić,odvjetnik Anton Denona i privatni poduzetnik Dean Šćulac.

- Svatko u klubu imat će svoj dio posla te očekujem od svih da još više rade kao što su pokazali do sada gdje smo prvi puta napravili budžet za prvih šest mjeseci s kojim ćemo izaći van jedan do dva dana. Tolerirat će se 5% odstupanja,a jednom mjesečno ćemo javno prezentirati kako se troši unutar budžeta. Cilj mi je jaka ijeka,financijski stabilna koja će igrati dobar nogomet kako bi vratili ljude na stadion. Svjesni moramo biti da to ne ide preko jedne noći bit će puno rošada i u igračkom i u organizacijskom smislu sve dok ne nađemo najbolje ljude i igrače za naš klub. Definitivno nećemo trošiti više nego što možemo platiti unutar garantiranog budžeta – rekao je u svom izlaganju Mišković te predstavio ciljeve u njegovom mandatu.

- Cilj nam je u slijedeće tri godine biti među prva tri kluba u Hrvatskoj,ako se dogodi ranije odlično ali je bitno da u roku tri godine budemo među prva tri. Moj najveći cilj poslije prve ekipe jer ako u prvoj ekipi nema rezultata imamo problema u svim drugim segmentima. Omladinska škola nam je prioritet unutar prve godine. Moramo imati kamp gdje ćemo se organizirati i zajedno imati 400 djece umjesto dosadašnjih 200,nadam se da ćemo ih pronaći na širem području regije. Ne moraju biti svi profesionalci i nogometaši,bitno je da nisu na cesti i ne rade gluposti kao i što je bitno da ujutro i popodne treniraju,a ako postanu nogometaši odlično. Ukoliko ne postanu,sigurno će steći neke radne navike koje će im pomoći u životu – kazao je između ostaloga novi predsjednik Damir Mišković predstavivši i operativce koji će voditi klub.

Marina Vela administrativna je direktorica što je nova funkcija u dopunjenom statutu,ona će brinuti za administrativni,financijski i marketinški dio dok će o sportskom dijelu brinuti Srećko Juričić. Izabran je i novi nadzorni odbor kluba u koji su ušli Luciano Sušanj,Vlatko Vrkić te Danijel Beljan. Odmah nakon što su skupštinari se povukli iz press centra u VIP salon na domjenak,Damir Mišković održao je radni sastanak predsjedništva s uposlenicima kluba. Jednoglasne odluke skupštine donesene su glasovima prisutnih 38 od 69 skupštinara.
Prijava na newsletter