Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Morčići Rijeke najbolji na turniru u Ilovcu
02.05.2018.

Morčići HNK Rijeka (2009. godište) osvojili su prvo mjesto na turniru u Ilovcu, šestom Međunarodnom memorijalu "Drago Stanković - Jole".

Rijeka je na turniru nastupila s tri ekipe, a prvo mjesto osvojila je ekipa HNK Rijeka - plavi. Riječki morčići u finalu su svladali Gospić 91 2:1. Iako je Rijeka dominirala u finalu, Gospić je poveo u šestoj minuti.

I onda kreće drama.  U posljednjoj minuti utakmice Ivano Cvitanović prošao je trojicu igrača u nizu i pogodio za 1:1. Gospić je pokušao u posljednjih tridesetak sekundi iznenaditi Rijeku, ali dogodilo se upravo suprotno. Šime Starčević primio je jednu loptu, prošao za dvojicu igrača i pronašao Cvitanovića.

Nogometaši Rijeke odigrao je za Leona Šerifija koji je bacio Gospić u očaj odličnim udarcem i pogotkom za 2:1. Leon Šerifi je ujedno bio najbolji strijelac turnira s 13 golova.

morcici2

Na putu do finala Rijeka je u skupini svladala Botinec 3:0, Gospić 91 1:0 i Breganu 4:0. U osmini finala uslijedila je pobjeda protiv Goranina 8:0, u četvrtfinalu Rijeka je izbacila HAŠK 2:0 dok je u polufinalu bila uspješnija od Ilovca 5:0.

HNK Rijeka (bijeli) u skupini je svladala Radnik Prijedor 6:0 i Koranu 5:0, da bi u osmini finala bili uspješnija od Duge Rese 7:0. U četvrtfinalu uspješniji je bio Gospić 0:1 i to je bio ujedno jedini pogodak kojega je ekipa Rijeka (bijeli) primila na turniru.

HNK Rijeka (2010.) u skupini je svladala Ponikve 2010 8:0, Hrvatski dragovoljac 2010 4:0 i Ilovac II 7:0 da bi u osmini finala izgubila od Karlovca 1919 2:3 (1:1) nakon izvođenja penala.

HNK Rijeka (plavi): Niko Lenić, Karlo Arbanas, Ante Rajić, Toni Travalja, Šime Starčević, Ivano Cvitanović, Andro Aleksić, Leon Šerifi, Ivano Karabaić.

HNK Rijeka (bijeli):  Aurelio Budimilić, Venio Polić, Luka Prelčić, Andro Peršić, Dorian Milanović, Marino Volarić, Dino Klaus, Noa Korlević, Gabriel Vilić, Dino Zdrilić, Aleksandar Žarkić.

HNK Rijeka (2010.): David Tomičić, Toni Vuković, Karlo Krivačić, Ivan Desanti, Leonard Ivošević, Maro Tomić, Marin Nekić, Mauro Prole, Dino Horozović, Tomislav Tomić.
Prijava na newsletter