Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Morčići Rijeke osvojili prvo i treće mjesto na turniru u Postojni
12.02.2018.

Morčići Rijeke osvojili su prvo i treće mjesto na drugom međunarodnom turniru "Novello" održanom u Postojni u organizaciji Nogometnog kluba NK Proteus.

Rijeka je na turniru nastupila s dvije ekipe, bijeli i plavi. Bijeli su u polufinalu pobijedili plave 5:2, dok su u finalu bili uspješniji od Domžala 1:0.

Na putu do prvog mjesta Rijeka (bijeli) pobijedili su Tabor Sežanu 5:0, Rakek 10:1, Bistrc 2:0 i Jesenice 5:2.

Rijeka (plavi) u borbi za treće mjesto svladali su Primorje 3:1, a na putu do bronce remizirali su protiv Proteusa (crni), izgubili od Nussdorfa 1:2, te pobijedili Goricu 3:0 i Halubjan 3:0.

Leon Šerifi (Rijeka bijeli) bio je najbolji strijelac, a Ivano Cvitanović (Rijeka plavi) izabran je za najboljeg igrača turnira.

Rijeka bijeli: Niko Lenić, Karlo Arbanas, Ante Rajić, Andro Aleksić, Ivano Karabaić, Šime Starčević, Leon Šerifi, Gabriel Vilić, Dorian Milanović.

Rijeka plavi: Aurelio Budimilić, Toni Vuković, Luka Prelčić, Venio Polić, Marin Nekić, Ivano Cvitanović, Mauro Prole, Noa Korlević, Goran Grulović,
Prijava na newsletter