Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
NK Osijek darivao Damira Miškovića i HNK Rijeka
16.03.2017.

Nogometni klub Osijek u poluvremenu uzvratne utakmice polufinala Kupa Hrvatske u Gradskom vrtu darovao je uokvireni dres Damir Miškoviću, predsjedniku Rijeke, kao znak pažnje i kao potvrdu dobrih odnosa između dvaju klubova.

HNK Rijeka zahvaljuje Osijeku na toplom gostoprimstvu, a riječki prvoligaš ove je sezone čak tri puta gostova u Gradskom vrtu.

Odnos Rijeke i Osijeka primjer je uspješne suradnje i komunikacije, devedeset minuta na travnjaku dva kluba su rivali, sve ostalo odvija se u profesionalnom i prijateljskom tonu.

Dobri odnosi potvrđeni su i za vrijeme prve utakmice polufinala u Rijeci kada su potpredsjednik HNK Rijeka Dean Šćulac, generalni direktor Vlado Čohar i administrativna direktorica Marina Vela uručili Ivanu Meštroviću, predsjedniku Osijeka, prigodan dar povodom 70. rođendan što ga je nedavno proslavio Nogometni klub Osijek.
Prijava na newsletter