Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Noć HNK Rijeka 2019. u najboljem izdanju dosad!
13.12.2019.

Gotovo svi sudionici Noći HNK Rijeka koja se ove godine održala u Ludwig's pubu na Kukuljanovu istog su dojma – bila je to jedna od najboljih noći unatrag nekoliko godina. Proslava kojom se Klub već tradicionalno oprašta s godinom na izmaku okupila je cijeli kolektiv HNK Rijeka, ali i njegove brojne goste, podupiratelje, partnere, sponzore i ostale prijatelje.

Predsjednik HNK Rijeka, Damir Mišković, 2019. je ocijenio odličnom, a njegovu posebnu zahvalu javno su primili bivši trener Igor Bišćan te sadašnji trener Simon Rožman. Prisutnima su se obratili i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance, kao i generalni direktor Luka Ivančić u vrlo opuštenoj atmosferi. Nekoliko riječi je ispred Grada Rijeke prisutnima uputio i Nikola Ivaniš, dogradonačelnik Rijeke:

- Grad Rijeka ponosan je na HNK Rijeka i na sve što čini, te je činio kroz povijest. To sve vodi Damir Mišković, snažno, kvalitetno i dobro. Mi smo veliki klub, navijači Rijeke vole svoj klub i bit ćemo veliki klub dok nas bude vodio slogan Zajedno smo Rijeka, ustvrdio je Ivaniš. Jedan od svakako najupečatljivijih trenutaka cijele večeri bila je pjesma Tu je jubav moja koju su izveli naš priznati glazbenik Ivan Nino Načinović i, naravno, naš priznati nogometaš - Maxwell Acosty koji je ponovno pjesmom izazvao simpatije publike.
Prijava na newsletter