Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Noć HNK Rijeka: “Rijeka je način života”
11.12.2018.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak se oprostio od 2018. godine na već tradicionalan način na priredbi "Noć HNK Rijeka". Ove godine Rijeka se vratila u kamp HNK Rijeka, mjesto gdje se odvija život i rad kluba i gdje je upisan jedan od najvećih klupskih uspjeha - naslov prvaka!

- Rijeka je emocija, zahvalio bih svima što nas podržavate. Dat ćemo sve od sebe, mogu ujedno reći da sam prezadovoljan prošlom i ovom sezonom. Malo smo bili slabiji na početku, ali ubrzo smo došli na sebe. Vratili smo Rijeku u vrh gdje joj je i mjesto i mogu obećati da ćemo dati sve da budemo u vrhu, a kada bude i malo sreće da opet "lupimo" kao prije godinu  dana, rekao je Damir Mišković, predsjednik Rijeke, obrativši se prisutnima koji su u velikom broju stigli u kamp HNK Rijeka.

Kao i proteklih godina na jednom mjestu okupili su se igrači, stručni stožer, uprava, radna zajednica, sponzori, prijatelji i simpatizeri riječkog kluba.

- Vrijeme je ljubavi, praštanja i druženja. Ako smo nekom nešto krvio napravili, neka nam oprosti. Novu godinu treba početi s puno ljubavi.  Rijeka jedino može biti prava ako smo svi zajedno i zajedno dišemo za Rijeku. To ćemo pokušati napraviti na sve načine, ustvrdio je Damir Mišković.

ri_10121836

Večer je počela po već uhodanom scenariju, na način kojim Rijeka proslavlja sve pobjede - vatrometom. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Vojko Obersnel.

- Dragi prijatelji i navijači Rijeke drago mi je da se da Vas mogu pozdraviti, ali ne samo kao gradonačelnik i navijač Rijeke, nego kao i predsjednik skupštine HNK Rijeka.  Sve je rečeno, nakon briljantne prošle godine možda smo u startu očekivali previše, ali nakon onog što se dogodilo u posljednjih nekoliko utakmica pokazalo je da smo bili u pravu kada smo puno očekivali. Hvala igračima i stručnom stožeru na čelu s trenerom Igorom Bišćanom na lijepim trenucima koje su nam pružili u posljednja dva mjeseca, zaključio je Obersnel poželjevši Rijeci sve najbolje u idućoj godini.

Među istaknutijim gostima bio je Gari Cappelli , ministar turizma u Vladi Republike Hrvatske.

- Hvala svima, Damiru Miškoviću s obitelji, treneru, igračima i ovoj predivnoj publici, te svim uvaženim gostima. Ne bih dužio, mogu samo reći da je Rijeka način života, Rijeka je kultura, Rijeka je primjer kako se treba ponašati u sportu. Čestit Božić i Sretna novu godinu svima i uživajmo u Rijeci, ustvrdio je Gari Cappelli.

Noć HNK Rijeka (61)Prijava na newsletter