Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Novi semafor spreman za „Hajduk“
29.08.2012.

Danas je na Kantridi bilo radno i svečano. Djelatnici tvrke TechnoVISION uspješno su upogonili i testirali novi maxi LED semafor te je sve spremno za njegovu promociju u subotnjem derbiju.

Multifunkcionalni display  prostire se na 80 četvornih metara,sastavljen je od preko 90 zasebnih monitorskih dijelova i težak je preko četiri i pol tone. Semaforom se upravlja iz posebne kontrolne sobe,a mogući oblici
emitiranja i prezentacije sadržaja putem ovog medija su vrlo raznoliki i efektni.

Digitalni semafor ovog priznatog svjetskog proizvođača  najveći je takav proizvod u Hrvatskoj i jedan od 10 najvećih u Europi. TecnoVISION je s tvrtka za proizvodnju LED zaslona osnovana u Italiji 1987. godine,a tehnologiju LED
ekrana usavršila je još 1995. godine i tako postala jedna od prvih tvrtki za proizvodnju  LED ekrana u boji.  Tvrtka TechnoVISION  prisutna je sa svojim proizvodima na brojnim velikim stadionima u svijetu poput San Siro u Milanu,Arena Mercedes Benz u Stuttgartu, a opremali su i brojne velike koncerte,utrke Moto GP i Formule 1.
Prijava na newsletter