Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 26. kolo
Obavijest navijačima o regulaciji prometa u okolici kampa HNK Rijeka
27.03.2017.

U ponedjeljak od 15 sati počet će prodaja ulaznica za ogled protiv Dinama (8. travanj, Stadion HNK Rijeka, 19 sati).

Obavještavamo sve navijače koji će u ponedjeljak krenuti prema stadionu kupiti ulaznice, da će od ponedjeljka (27. ožujak) do subote (1. travanj) jedini prilaz zapadnom ulazu u kamp biti preko ulice odnosno raskrižja Hosti. Svi ostali prilazi stadionu HNK Rijeka u navedenom razdoblju bit će zatvoreni.

U petoj fazi izvođenja radova na kružnom toku čvora Rujevica privremeno se zatvara sav promet i cijelo raskrižje što ujedno i ograničava broj prilaza prema stadionu HNK Rijeka.

Zatvaraju se svi prilazi s riječke obilaznice i to iz smjera Škurinja i iz smjera Diračja, te se zatvara raskrižje ulica GU III i ulica Antuna Barca, tako da se zabranjuje promet u smjeru čvora Rujevica te se isti usmjerava dalje u ulicu Antuna Barca i to u oba smjera;

Zatvara se promet prema raskrižju Hosti i D427 iz ulice Hosti, tako da se vozila usmjeravaju obilazno u oba smjera po postojećim prometnicama. U ovoj fazi je moguć promet za vozila djelatnika stadiona HNK Rijeka do samog stadiona i natrag.

Neposredno ispod samog raskrižja za zapadni ulaz na stadion Rujevica na cesti D427 zabranjuje se promet prema čvoru Rujevica, u slučaju da vozila koja dolaze na stadion iz smjera Hosti ne bi prošla do gradilišta.

Ovo zatvaranje će onemogućiti prometovanje javnog gradskog prometa (autobusa) po prometnici GU III, čvoru Rujevica i cesti D427.
Prijava na newsletter